Kenali Kami: kajian terhadap gaya hidup masyarakat Orang Asli di laluan rentasan antara Tanah Rata, Cameron Highlands Ke Kampung Lanai, Kuala Lipis, di Banjaran Titiwangsa, Pahang - Sulaiaman Abdullah, Abdullah Mohd. Akbal (N/A, 2001)
Kenali Kami: kajian terhadap gaya hidup masyarakat Orang Asli di laluan rentasan antara Tanah Rata, Cameron Highlands Ke Kampung Lanai, Kuala Lipis, di Banjaran Titiwangsa, Pahang by Sulaiaman Abdullah, Abdullah Mohd. Akbal,