Kesantunan Bahasa: pertembungan antara budaya melayu-bukan melayu dan islam-bukan islam - Ja'afar Salinah (N/A, 2005)
Kesantunan Bahasa: pertembungan antara budaya melayu-bukan melayu dan islam-bukan islam by Ja'afar Salinah,