Dilema Melayu Samsam: Persepsi antara kelompok minoriti Melayu bertuturan Thai di Daerah Kubang Pasu dengan masyarakat Melayu arus perdana - Hasan Mohd Yusof (N/A, 2005)
Dilema Melayu Samsam: Persepsi antara kelompok minoriti Melayu bertuturan Thai di Daerah Kubang Pasu dengan masyarakat Melayu arus perdana by Hasan Mohd Yusof,