Pemelayuan: pengalaman etnik Bugis di Johor berdasarkan nashkah-nashkah sejarah tradisional Melayu Johor - Abdullah Mohd Akbal, Sulaiman Abdullah, (N/A, 2005)
Pemelayuan: pengalaman etnik Bugis di Johor berdasarkan nashkah-nashkah sejarah tradisional Melayu Johor by Abdullah Mohd Akbal, Sulaiman Abdullah,