Strategi E-Pemasaran di dalam Transformasi Pemasaran Penerbitan Buku - Ali Ruziah, Bani Hashim Ahmad Yusairi, Abd Razak Ahmad Zainal Abidin, Mohamad Yusof Abdul Raheem, (N/A, 2011)
Strategi E-Pemasaran di dalam Transformasi Pemasaran Penerbitan Buku by Ali Ruziah, Bani Hashim Ahmad Yusairi, Abd Razak Ahmad Zainal Abidin, Mohamad Yusof Abdul Raheem,