Tahap perancangan dan persediaan guru terhadap kandungan pelajaran dalam pelaksanaan kurikulum Pendidikan Jasmani tingkatan 4 bagi tunjang kecergasan fizikal - Syed Ali Syed Kamaruzaman, Jani Julismah, Mat Som Habib, Mohamed Mohd Faisal, Abdul Rauf Parwazalam (N/A, 2011)
Tahap perancangan dan persediaan guru terhadap kandungan pelajaran dalam pelaksanaan kurikulum Pendidikan Jasmani tingkatan 4 bagi tunjang kecergasan fizikal by Syed Ali Syed Kamaruzaman, Jani Julismah, Mat Som Habib, Mohamed Mohd Faisal, Abdul Rauf Parwazalam,