Sistem sokongan keputusan untuk menilai dan memantau prestasi guru: kajian rintis di Smk Bachok, Kelantan - Suzani Mohamad Samuri (Tanjong Malim, 2016)
Sistem sokongan keputusan untuk menilai dan memantau prestasi guru: kajian rintis di Smk Bachok, Kelantan by Suzani Mohamad Samuri