Pengaruh gaya kepimpinan transfomasi ketua jabatan dan komitmen organisasi terhadap kepuasan kerja pensyarah di Institusi Pengajian Tinggi Swasta - Mohamad Fadli Shaffai@Shafiei (Tanjong Malim, 2025)
Pengaruh gaya kepimpinan transfomasi ketua jabatan dan komitmen organisasi terhadap kepuasan kerja pensyarah di Institusi Pengajian Tinggi Swasta by Mohamad Fadli Shaffai@Shafiei