Reka bentuk pinggan hidangan seramik tempatan di restoran hotel di Langkawi Kedah - Haslinda MD Nazri (Tanjong Malim, 2025)
Reka bentuk pinggan hidangan seramik tempatan di restoran hotel di Langkawi Kedah by Haslinda MD Nazri