Pengetahuan pedagogi kandungan dalam pengajaran Fiqh di sekolah menengah Agama di Kelantan - Nur Arifah Rosli (Tanjong Malim, 2025)
Pengetahuan pedagogi kandungan dalam pengajaran Fiqh di sekolah menengah Agama di Kelantan by Nur Arifah Rosli