Faktor kejayaan teknousahawan wanita perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia - Jothi Munusamy (Tanjong Malim, 2025)
Faktor kejayaan teknousahawan wanita perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia by Jothi Munusamy