Halangan pembelajaran murid tingkatan dua dalam topik graf fungsi berkaitan kemampuan berfikir Al Gebra sebuah kajian praxeology dan fenomenologi - Qamarina Dayana Shahrul (Tanjong Malim, 2025)
Halangan pembelajaran murid tingkatan dua dalam topik graf fungsi berkaitan kemampuan berfikir Al Gebra sebuah kajian praxeology dan fenomenologi by Qamarina Dayana Shahrul