Wanita Sarawak dalam sejarah pembangunan pendidikan kaum wanita pada tahun 1930-1963 - Anita Junaidi (Tanjong Malim, 2024)
Wanita Sarawak dalam sejarah pembangunan pendidikan kaum wanita pada tahun 1930-1963 by Anita Junaidi