Pembangunan kit E-Muhadathat dalam meningkatkan kesedian pelajar Upsi untuk berkomunikasi dalam Bahasa Arab - Siti Rahmah Borham (Tanjong Malim, 2025)
Pembangunan kit E-Muhadathat dalam meningkatkan kesedian pelajar Upsi untuk berkomunikasi dalam Bahasa Arab by Siti Rahmah Borham