Persepsi pengundi pasca pilihanraya Raya umum ke-14 di Dewan Undangan Negeri N23 Manjoi dan N59 Behrang Perak - Nurul Wahida Ismail (Tanjong Malim, 2024)
Persepsi pengundi pasca pilihanraya Raya umum ke-14 di Dewan Undangan Negeri N23 Manjoi dan N59 Behrang Perak by Nurul Wahida Ismail