Penentuan pemalar-pemalar kestabilan kompleks-kompleks Lantanida La(III), Pr(III), Eu(III), Ga(III), Er(III) dan Lu(III) dengan terbitan-terbitan Berfluorin 1-Fenil-3-Metil-4-Benzoil-5-Pirazolona (HPMBP) dengan menggunakan kaedah pentitratan - Mustaffa Ahmad (Tanjong Malim, 2011)
Penentuan pemalar-pemalar kestabilan kompleks-kompleks Lantanida La(III), Pr(III), Eu(III), Ga(III), Er(III) dan Lu(III) dengan terbitan-terbitan Berfluorin 1-Fenil-3-Metil-4-Benzoil-5-Pirazolona (HPMBP) dengan menggunakan kaedah pentitratan by Mustaffa Ahmad