Model pengeluaran Optimum Cassava (Manihot Esculenta Crantz) melalui fungsi pengeluaran Cobb Douglas dalam penghasilan Bioetanol - Zulkifley Mohamed (Tanjong Malim, 2011)
Model pengeluaran Optimum Cassava (Manihot Esculenta Crantz) melalui fungsi pengeluaran Cobb Douglas dalam penghasilan Bioetanol by Zulkifley Mohamed