Strategi mengaktifkan ikatan antara C_H pada ligan-ligan azin untuk pelaksanaan tindak balas pengsiklologaman dengan paladium - Mustaffa Ahmad (Tanjong Malim, 2009)
Strategi mengaktifkan ikatan antara C_H pada ligan-ligan azin untuk pelaksanaan tindak balas pengsiklologaman dengan paladium by Mustaffa Ahmad