Pembinaan modul multimedia untuk pembelajaran Simetri Molekul bagi kursus kimia tak organik - Noorshida Mohd Ali (Tanjong Malim, 2009)
Pembinaan modul multimedia untuk pembelajaran Simetri Molekul bagi kursus kimia tak organik by Noorshida Mohd Ali