Indikator pemikiran kritis dalam pengajarn Pendidikan Islam sekolah menengah kebangsaan di Betong Sarawak - Mohd Japar Mohamad Monir (Tanjong Malim, 2024)
Indikator pemikiran kritis dalam pengajarn Pendidikan Islam sekolah menengah kebangsaan di Betong Sarawak by Mohd Japar Mohamad Monir