Hubungan etnik dan kesepaduan sosial dalam kalangan pelajar di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Tan, Tien Chee (Tanjong Malim, 2024)
Hubungan etnik dan kesepaduan sosial dalam kalangan pelajar di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Tan, Tien Chee