Pembinaan herbarium - kaedah alternatif dalam pembelajaran topik kepelbagaian tumbuhan sains tingkatan 2 - Kannan Rajagopal (Tanjong Malim, 2008)
Pembinaan herbarium - kaedah alternatif dalam pembelajaran topik kepelbagaian tumbuhan sains tingkatan 2 by Kannan Rajagopal