Kajian terhadap fungsi cerita binatang melayu-arab dalam pendidikan kesusasteraan awal kanak-kanak - Farra Humairah Mohd (Tanjong Malim, 2011)
Kajian terhadap fungsi cerita binatang melayu-arab dalam pendidikan kesusasteraan awal kanak-kanak by Farra Humairah Mohd