Pembinaan Modul Bimbingan Islam golongan mualaf bagi masyarakat Orang Asli di negeri Perak - Muhammad Saifullah Abdul Rasid (Tanjong Malim, 2024)
Pembinaan Modul Bimbingan Islam golongan mualaf bagi masyarakat Orang Asli di negeri Perak by Muhammad Saifullah Abdul Rasid