Penguasaan perbendaharaan kata bahasa melayu murid tahun enam - kesan kedudukan sekolah, jantina, dan sosioekonomi keluarga - Manivannan Subramaniam (Tanjong Malim, 2004)
Penguasaan perbendaharaan kata bahasa melayu murid tahun enam - kesan kedudukan sekolah, jantina, dan sosioekonomi keluarga by Manivannan Subramaniam