Hubungan tahap kemahiran melakar graf gerakan linear dan tahap kefahaman pelajar terhadap topik graf gerakan linear di daerah Johor Bahru - Mohamad Safik Akbar Nurhuda (Tanjong Malim, 2025)
Hubungan tahap kemahiran melakar graf gerakan linear dan tahap kefahaman pelajar terhadap topik graf gerakan linear di daerah Johor Bahru by Mohamad Safik Akbar Nurhuda