Pembangunan alat bantu mengajar 'Li-Mo' berbantukan komputer berdasarkan sumber terbuka bagi eksperimen gerakan linear dan kajian persepsi - Mahmud Ahmad (Tanjong Malim, 2010)
Pembangunan alat bantu mengajar 'Li-Mo' berbantukan komputer berdasarkan sumber terbuka bagi eksperimen gerakan linear dan kajian persepsi by Mahmud Ahmad