Transformasi geopolitik Perak dinamika persempadanan dari era Kesultanan ke Pascamerdeka - Ahmad Farhan Abdullah@Zakaria (Tanjong Malim, 2024)
Transformasi geopolitik Perak dinamika persempadanan dari era Kesultanan ke Pascamerdeka by Ahmad Farhan Abdullah@Zakaria