Pembangunan Kit Demonstrasi Penghasilan Gelombang berasaskan Arduino dan penilaian kebolehgunaan dalam kalangan guru Fizik - Jans Ezravyca Justin (Tanjong Malim, 2025)
Pembangunan Kit Demonstrasi Penghasilan Gelombang berasaskan Arduino dan penilaian kebolehgunaan dalam kalangan guru Fizik by Jans Ezravyca Justin