Sungai Bernam dalam konflik sempadan Perak dan Selangor pada Abad Ke-19 - Ahmad Faizal Basir (Tanjong Malim, 2024)
Sungai Bernam dalam konflik sempadan Perak dan Selangor pada Abad Ke-19 by Ahmad Faizal Basir