Ajaran Sesat dalam kalangan masyarakat Islam di Pulau Pinang pada 1970-1990 - Muhammad Iqbal Mansor (Tanjong Malim, 2024)
Ajaran Sesat dalam kalangan masyarakat Islam di Pulau Pinang pada 1970-1990 by Muhammad Iqbal Mansor