Reka bentuk Standing Quiver untuk pemanah pemula dalam sukan memanah - Andin Indra Bakhtiar Sarmadi (Tanjong Malim, 2025)
Reka bentuk Standing Quiver untuk pemanah pemula dalam sukan memanah by Andin Indra Bakhtiar Sarmadi