Meningkatkan kemahiran membaca lantang dalam kalangan pelajar Tingkatan 1 dengan menggunakan 'Edgar Dale's Cone of Experience' - Sharranya Arikrishnan (Tanjong Malim, 2024)
Meningkatkan kemahiran membaca lantang dalam kalangan pelajar Tingkatan 1 dengan menggunakan 'Edgar Dale's Cone of Experience' by Sharranya Arikrishnan