Sumbangan pertubuhan harakah islamiah (HIKMAH) dalam memperkasa program dakwah mualaf di pedalaman Sarawak - Mohd. Zuhaili Kamal Basir (Tanjong Malim, 2024)
Sumbangan pertubuhan harakah islamiah (HIKMAH) dalam memperkasa program dakwah mualaf di pedalaman Sarawak by Mohd. Zuhaili Kamal Basir