Dakwaan unsur Misogoni dalam Hadith oleh Fatima Mernissi Analisis berdasarkan buku The Veil and The Male Elite - Rusni Mohamad (Tanjong Malim, 2024)
Dakwaan unsur Misogoni dalam Hadith oleh Fatima Mernissi Analisis berdasarkan buku The Veil and The Male Elite by Rusni Mohamad