Amalan pengajaran guru agama dalam Kurikulum Bersepadu Dini di SABK negeri Kelantan - Fatin Nurdiana Mahmud (Tanjong Malim, 2024)
Amalan pengajaran guru agama dalam Kurikulum Bersepadu Dini di SABK negeri Kelantan by Fatin Nurdiana Mahmud