Faktor kejayaan industri kecil dan sederhana (IKS) dalam sektor perkilangan di Malaysia - Ahmad Zahiruddin Yahya (Tanjong Malim, 2011)
Faktor kejayaan industri kecil dan sederhana (IKS) dalam sektor perkilangan di Malaysia by Ahmad Zahiruddin Yahya