Meningkatkan kemahiran membaca lantang dalam kalangan pelajar tingkatan 1 dengan menggunakan 'Edgar Dale's Cone Of Experience - Sharranya Arikrishnan (Tanjong Malim, 2024)
Meningkatkan kemahiran membaca lantang dalam kalangan pelajar tingkatan 1 dengan menggunakan 'Edgar Dale's Cone Of Experience by Sharranya Arikrishnan