Teknik Pemikiran Kreatif Simbol Syiling dalam pembelajaran dan pemudahcaraan (PDPC) mengkaji prosa Melayu Tingkatan Enam - Joyana Dilam Clement (Tanjong Malim, 2024)
Teknik Pemikiran Kreatif Simbol Syiling dalam pembelajaran dan pemudahcaraan (PDPC) mengkaji prosa Melayu Tingkatan Enam by Joyana Dilam Clement