Peranan pembelajaran terarah kendiri sebagai mediator dalam hubungan pembelajaran teradun dengan pencapaian Prinsip Perakaunan di sekolah Zon Selatan Semenanjung Malaysia - Jaya Kumar Supramaniam (Tanjong Malim, 2024)
Peranan pembelajaran terarah kendiri sebagai mediator dalam hubungan pembelajaran teradun dengan pencapaian Prinsip Perakaunan di sekolah Zon Selatan Semenanjung Malaysia by Jaya Kumar Supramaniam