Persepsi pelajar tahun dua, Fakulti Seni dan Muzik, Universiti Pendidikan Sultan Idris terhadap keberkesanan pengajaran dan pembelajaran asas lukisan melalui pembelajaran bantuan komputer - Adnan Abd Aziz (Tanjong Malim, 2004)
Persepsi pelajar tahun dua, Fakulti Seni dan Muzik, Universiti Pendidikan Sultan Idris terhadap keberkesanan pengajaran dan pembelajaran asas lukisan melalui pembelajaran bantuan komputer by Adnan Abd Aziz