Menghayati Peranan Wanita Dalam Teks Sulalatus Salatin Selenggara A.Samad Ahmad (Kajian Teks) - Wan Noor Hazizi Wan Taib (Tanjong Malim, 2010)
Menghayati Peranan Wanita Dalam Teks Sulalatus Salatin Selenggara A.Samad Ahmad (Kajian Teks) by Wan Noor Hazizi Wan Taib