Penelitian terhadap penglibatan sarjana barat dalam perkembangan Bahasa Melayu menerusi penyusunan kamus Melayu-Inggeris - Sabariah Sulaiman (Tanjong Malim, 2024)
Penelitian terhadap penglibatan sarjana barat dalam perkembangan Bahasa Melayu menerusi penyusunan kamus Melayu-Inggeris by Sabariah Sulaiman