Kepengarangan Muzaf Ahmad dalam karya sastera menerusi kumpulan puisi sepasang sayap di bahu - Nurin Nadhirah Ahmad Zaki (Tanjong Malim, 2024)
Kepengarangan Muzaf Ahmad dalam karya sastera menerusi kumpulan puisi sepasang sayap di bahu by Nurin Nadhirah Ahmad Zaki