Model praktis studio seramik dalam pembentukan kreativiti artistik berasaskan tanah liat alternatif - Muhammad Safwan Mohd Shariff (Tanjong Malim, 2024)
Model praktis studio seramik dalam pembentukan kreativiti artistik berasaskan tanah liat alternatif by Muhammad Safwan Mohd Shariff