Pembangunan e-modul Projek Tahun Akhir (e-PTA) untuk Program Seni Kulinari di Kolej Vokasional Malaysia - Nilidawati Buhari (Tanjong Malim, 2024)
Pembangunan e-modul Projek Tahun Akhir (e-PTA) untuk Program Seni Kulinari di Kolej Vokasional Malaysia by Nilidawati Buhari