Pengaruh geografi keruangan dalam pilihan raya kecil pasca pilihan raya umum ke-15 di Malaysia - Junaidi Awang Besar (Tanjong Malim, 2024)
Pengaruh geografi keruangan dalam pilihan raya kecil pasca pilihan raya umum ke-15 di Malaysia by Junaidi Awang Besar