Komuniti luar bandar dalam sektor pertanian berskala kecil adaptasi dan pengalaman mengharungi pandemik covid-19 - Ubong Imang (Tanjong Malim, 2024)
Komuniti luar bandar dalam sektor pertanian berskala kecil adaptasi dan pengalaman mengharungi pandemik covid-19 by Ubong Imang