Kos sara hidup mahasiswa kajian kes di Fakulti Sains Kemanusiaan, Universiti Pendidikan Sultan Idris - Siti Norashikin Abdul Latif (Tanjong Malim, 2024)
Kos sara hidup mahasiswa kajian kes di Fakulti Sains Kemanusiaan, Universiti Pendidikan Sultan Idris by Siti Norashikin Abdul Latif