Kecenderungan pengundi pasca pilihan raya umum ke-14 di N23 Manjoi dan N59 Behrang, Perak - Nurul Wahida Ismail (Tanjong Malim, 2024)
Kecenderungan pengundi pasca pilihan raya umum ke-14 di N23 Manjoi dan N59 Behrang, Perak by Nurul Wahida Ismail